Om oss

Handla närproducerat hos oss!

Vi i familjen Persson Rosenkvist tillverkar och säljer produkter med senap, honung och choklad. Hemma hos oss i Ottarp, Hästveda har vi haft en liten gårdsbutik sedan några år men nu ska den få flytta in till Hässleholm där vi öppnar gårdsbutik på järnvägsgatan mittemot järnvägsstationen.

I vår butik ska vi bara sälja närproducerat, finns det inte i Hässleholms kommun tittar vi i grannkommunerna och finns det inte där tittar vi först i Skåne innan vi lyfter blicken norrut.

För att detta ska fungera måste vi ha några undantag:

  • Kaffebönor! våra kaffebönor är odlade på andra sidan jordklotet men malda och rostade här i Sverige, vårt kaffe är krav-och rättvisemärkt
  • Kakaobönor! våra kakaobönor är odlade på andra sidan jordklotet men chokladen tillverkas på Malmö chokladfabrik (den är dessutom ekologisk, rättvisemärkt och nötfri)
  • Salt och vissa kryddor behövs också för att göra även den bästa närproducerade mat god

Vår tanke är att vår gårdsbutik är den enda du ska behöva besöka för att fixa ihop middagen eller frukosten. Välj mellan att komma hit och handla eller bara komma inom och hämta din beställda kasse eller kom in, titta och förhoppningsvis låta dig inspireras.

 

Varmt välkommen till oss!

Jonas & Lisa Rosenkvist