Köpvillkor

Leverans

Alla  paket med matvaror levereras med DHL till ert närmsta ombud. Små beställningar av bivaxdukar skickas som brev med posten. Leveranstiden varierar beroende på säsong och varor. Målet är att du har produkterna inom 1-3 arbetsdagar. Paket aviseras via sms (dubbelkolla så att du skriver rätt nummer) och ligger kvar 14 dagar* hos ombudet. Du ansvarar själv för att rätt uppgifter anges vid beställning. Hör av dig om du upptäcker något fel.

Priser

Alla priser är inklusive moms.

Fasta fraktpriser!

Fraktkostnad 99 kr via DHL. 45 kr när du beställer enbart bivaxdukar, oavsett hur många du beställer! Ibland har vi kampanjer, då gäller andra priser.

Vi bjuder på frakten vid beställning över 550 kr.

Betalning

Vi erbjuder följande betalsätt.

Vid betalning med Swish ange ditt telefonnummer (som är anslutet till Swish) i kassan och slutför köp, öppna därefter appen och godkänn betalningen som vi skickat.

Paypal-säker kortbetalning via Paypals betalsida.

Du behöver inte ha ett Paypal-konto för att använda det här betalsättet. 

Klarna smidig betalning

*För ej uthämtat paket med ett varuvärde under 500 kr drar vi av 250 kr på din återbetalning, för ej uthämtat paket med ett varuvärde över 500 kr drar vi av 400 kr på din återbetalning för att täcka kostnader för returfrakt och administration. För att undvika det här ber vi dig kontakta oss om du inte fått avisering inom 3 arbetsdagar från att varorna är på väg. 

Rabattkoder kan inte kombineras med varandra om inget annat angetts.

Vi levererar endast inom Sverige.

Tveka inte att kontakta oss vid oklarheter, reklamationer eller om du vill ändra på din order.

Tack för att du handlar hos oss

Lisa och Jonas Rosenkvist

Ottarps Torp AB
info@ottarpstorp.se
0451-34016