Ottarps Torp Gårdsbutik

Vi är med i Rekoring Hässleholm, utlämning på Österås parkering och Rekoring Kristianstad, utlämning på Naturums parkering. Klicka på respektive länk för mer info och för att beställa.

Bivaxdukar - fräsch förvaring av mat

Vill du skicka bivaxdukar som present till någon du tycker om♥♥? Vi skriver din personliga hälsning på kuvertet. Ange din hälsning som ordernotering i kassan. Och glöm inte ange leveransadress.

Ottarps Torp Gårdsbutik

Välkommen till våra butiker online och hemma på gården i Ottarp som ligger mellan Hässleholm och Osby i norra Skåne. Här kan du köpa våra egna produkter såsom honung, bivaxdukar, “Korv-Eriks” senap, chilisenap mald med kula och mjölkfri chokladkräm. Allting tillverkas hemma på gården med närproducerade råvaror i den mån det går. I vår gårdsbutik har vi dessutom delikatesser från andra lokala mathantverkare. Vi har självbetjäning men det kräver att man kan betala med Swish. Givetvis kan man betala på andra sätt också när vi är på plats.

Fasta fraktpriser i webshopen.

39 kr vid beställning av enbart bivaxdukar. Direkt till din brevlåda.

69 kr vid beställning av matvaror, till ditt närmsta utlämningsställe DHL.

Gratis leverans vid köp över 550 kr

 

Öppettider

Gårdsbutik i Ottarp

gårdsbutik med självbetjäning

Måndag-fredag 8-20
Lördag 10-16

Vi är på plats för det mesta men ring gärna innan om du inte har möjlighet att betala med Swish.

Vi säljer även årskort för fiske i Ballingslövssjön och Ottarpasjön. Information och priser hittar du på Fiskevårdsföreningens hemsida.

Varmt välkommen hit!

Med Vänlig Hälsning

Lisa & Jonas Rosenkvist